Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 - 13:24

Πλεονέκτημα πρόκρισης θέλει να αποσπάσει επί της Ταργκοβίστε ο Ολυμπιακός, με τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς να μιλάει στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τις Ρουμάνες την Πέμπτη στις 19:00 στο Ρέντη και θέλει να αποσπάσει ένα σκορ πρόκρισης για την οκτάδα.

Ενδεικτικές οι δηλώσεις του Κοβάσεβιτς στο osfp.gr. «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος διαθέτει πολύ καλές βασικές παίκτριες. Ωστόσο η δική μας ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παρά τις ορισμένες απουσίες είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας που πιστεύω ότι έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό και δύσκολο είναι το παιχνίδι, θα πετύχουμε το στόχο μας. Χρειαζόμαστε ωστόσο την υποστήριξή τους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού. Ούτως ή άλλως όλα θα κριθούν στη Ρουμανία αλλά θα είναι πιο εύκολο να πάμε εκεί με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Το κάλεσμα της Χίπε στον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)

Το κάλεσμα της Χίπε στον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου υποδέχεται σήμερα (25/01 στις 19:00) στο Ρέντη την Ταργκοβίστε για το Challenge Cup και η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο, ώστε να τις στηρίξει.

«Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

«Τα παιχνίδια της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Ο βοηθός προπονητή της Ταργκοβίστε, σε δηλώσεις του τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ότι αυτό που φοβάται από τις «ερυθρόλευκες» είναι οι δύο ακραίες, αλλά και η Στέλλα Χριστοδούλου.