Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στη Ρουμανία»

«Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στη Ρουμανία»
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 23:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στο γεγονός οτι ο Ολυμπιακός γνωρίζει οτι μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στη Ρουμανία, στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ταργκοβίστε, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός του Θρύλου, στις δηλώσεις του, τόνισε οτι δεν είναι χαρούμενος με την ήττα, αλλά είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτριές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος πολύ επειδή παίξαμε ένα ματς σαν αυτό τη φετινή σεζόν από πλευράς δυσκολίας και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, με εμπειρία και πολύ καλές βασικές αθλήτριες.

Σε κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλά από ψυχολογικής πλευράς ίσως επειδή δεν έχουμε παίξει τόσο δυνατά ματς φέτος. Ωστόσο σε όλους σχεδλιν τους τομείς ήμασταν καλύτεροι.

Τώρα πρέπει πρώτα από όλα να ηρεμήσουμε και εφόσον παίξουμε όπως ξέρουμε στη Ρουμανία έχουμε πολλές πιθανότητες και την ευκαιρία να προκριθούμε».

Διαβάστε επίσης

Περνάει μέσα στη Ρουμανία!

Περνάει μέσα στη Ρουμανία!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ, το γύρισε σε 2-2, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ταργκοβίστε, με τις Ρουμάνες να επικρατούν με 3-2 σετ. Μόνο νίκη πλέον στη Ρουμανία για την πρόκριση.

«Κάναμε λάθη που δεν τα συνηθίζουμε»

«Κάναμε λάθη που δεν τα συνηθίζουμε»

Η Στέλλα Χριστοδούλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ταργκοβίστε, τόνισε οτι ο Ολυμπιακός έκανε αρκετά λάθη τα οποία δεν τα συνηθίζει στους αγώνες του, ενώ ανέφερε οτι τώρα προέχει η διεκδίκηση της πρόκρισης στη Ρουμανία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ταργκοβίστε Τελικό (2-3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ταργκοβίστε Τελικό (2-3)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου αντιμετωπίζει τις Ρουμάνες, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup. Live από το gavros.gr στις 19:00/OC6…