Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη»

«Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη»
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 13:58

Με την Μπακού παίζει ο Ολυμπιακός για τους «16» του Challenge Cup την Πέμπτη εκτός έδρας στις 16:00. Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκαναν τόσο ο Φερνάντο Μουνιόθ όσο και ο Γιώργος Πετρέας, που μίλησαν στο osfp.gr.

Αναλυτικά...

Φερνάντο Μπενίτεθ

Μετά από τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα για πρόκριση στους «8» του Challenge Cup. Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα και για να το πετύχουμε οφείλουμε να αγωνιστούμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα. Μας ενδιαφέρει η διάκριση στην Ευρώπη μέσω του συγκεκριμένου θεσμού και είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι για να επιστρέψουμε με την πρόκριση.

Γιώργος Πετρέας

Μπορεί να έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα πρόκρισης αλλά δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για τη νίκη για πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους «8». Προερχόμαστε από δυο προκρίσεις μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει την πρόκριση ο Θρύλος

Παίρνει την πρόκριση ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (01/02) στις 16:00 την Λοκομοτίβ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και χρειάζεται μόλις 2 κερδισμένα σετ, προκειμένου να προκριθεί στους «8» του CEV Challenge Cup.

Στο Μπακού για την πρόκριση ο Θρύλος

Στο Μπακού για την πρόκριση ο Θρύλος

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Λοκομοτίβ Μπακού στην ρεβάνς για τη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.