Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια»

«Είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια»
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 00:35

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, και την νέα εύκολη νίκη με την οποία ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιες αθλήτριές του οι οποίες δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, και ότι σε γενικές γραμμές το ματς ήταν μια καλή προπόνηση για τον Ολυμπιακό, ενόψει και της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Osfp.gr:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα κορίτσια που δεν παίζουν τόσο πολύ. Η Κωνσταντινίδου και η Βλαχάκη έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι.

Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, είμαι ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε το ίδιο σοβαρά».

Διαβάστε επίσης

Από το Μπακού, στο Αιγίνιο

Από το Μπακού, στο Αιγίνιο

Μετά την πρόκρισή του επί της Λοκομοτίβ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει με τη Νίκη εκτός έδρας.

Μεγάλες αλλαγές στο βόλεϊ

Μεγάλες αλλαγές στο βόλεϊ

Η Επιτροπή Διαιτησίας και Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ετοιμάζεται να φέρει επαναστατικές αλλαγές στο άθλημα.

Εύκολη πρόκριση στους «8»

Εύκολη πρόκριση στους «8»

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ της Νέας Γενεάς, και έτσι θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.