Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πώς παίξαμε και για την πρόκριση»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πώς παίξαμε και για την πρόκριση»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 21:49

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέτυχε μία σπουδαία νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ στην Ρουμανία κόντρα στην Ταργκοβίστε και πλέον βρίσκεται στις 8 κορυφαίες ομάδες του CEV Challenge Cup.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν μπορούσε παρά να είναι απόλυτα χαρούμενος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτριές του, αλλά και από την πρόκριση, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή, αφού στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί στο Ρέντη με 3-2 σετ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου:

«Περιμέναμε μετά από το πρώτο παιχνίδι και μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια να είναι αρκετά δύσκολα με δύο ομάδες οι οποίες είναι πολύ κοντά και σε ποιότητα και σε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πώς παίξαμε αυτά τα δύο δύσκολα παιχνίδια, γιατί στο πρωτάθλημα μας δεν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια για εμάς, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι σε σχέση με άλλες χρονιές όχι τελείως αλλά είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Αυτή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς και πραγματικά πιστεύω ότι το κοινό και εδώ στη Ρουμανία αλλά και στην έδρα μας στο Ρέντη είδαν δύο πολύ καλά ποιοτικά παιχνίδια ειδικά σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης Πιστεύω ότι ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

«Παλέψαμε και πήραμε τη νίκη»

«Παλέψαμε και πήραμε τη νίκη»

Απόλυτα ευχαριστημένη για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του CEV Challenge Cup εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου η Ειρήνη Κοκκινάκη.

Πανηγυρικά στους «8» ο Θρύλος

Πανηγυρικά στους «8» ο Θρύλος

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έκανε σούπερ ανατροπή, επικράτησε με 3-1 σετ μέσα στη Ρουμανία επί της Ταργκοβίστε και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο CEV Challenge Cup. Μεγάλο παιχνίδι από την Πολ με 22 πόντους.

Ταργκοβίστε-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3(ΤΕΛΙΚΟ)

Ταργκοβίστε-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3(ΤΕΛΙΚΟ)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας της ρουμάνικης ομάδας και πήρε την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup.