Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 14:24

Με τον ΠΑΟΚ παίζει το Σάββατο στις 17:00 στο Ρέντη για τη 16η αγωνιστική ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε περίπτωση που κερδίσει, κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο Φερνάντο Μουνιόθ που είπε στο osfp.gr. «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και θέλουμε να προσφέρουμε τη νίκη και ένα καλό παιχνίδι στους φιλάθλους μας».

Όσον αφορά στον Τόντορ Αλεξίεφ, είπε και αυτός στο osfp.gr. «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προετοιμαζόμαστε όλη τη σεζόν για παιχνίδια σαν και αυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, αφού ο αντίπαλός μας θα αγωνιστεί με καινούργιους παίκτες. Το πρόγραμμα δεν μας απασχολεί και δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς γιατί προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς όπως πρέπει. Πρώτα κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά αυτό που ακολουθεί για το Challenge Cup».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους

Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

Ζόρια… για την Εθνική Παίδων

Ζόρια… για την Εθνική Παίδων

Με μεγάλες δυνάμεις του βόλεϊ θα κοντραριστεί η Εθνική Παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από 7 έως 15 Απριλίου σε Τσεχία και Σλοβακία.

Κοιτάζει τον ΠΑΟΚ

Κοιτάζει τον ΠΑΟΚ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη.