Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Χριστοφιδέλη για το καλό αποτέλεσμα

Χωρίς Χριστοφιδέλη για το καλό αποτέλεσμα
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 15:19

Με τη Μενέν από το Βέλγιο κοντράρεται αύριο στις 20:30 ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Challenge Cup. Ο Θρύλος ταξίδεψε εκεί, χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη, που είναι τραυματίας, αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν, ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο καλό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκαναν οι Φερνάντο Μουνιόθ και Γερούν Ραουβέρντικ, με τον πρώτο λέει στο osfp.gr. «Αλλάζουμε διοργάνωση και πηγαίνουμε εκτός έδρας να αντιμετωπίσουμε τη Μενέν για την προημιτελική φάση του Challenge Cup. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα με καλή ποιότητα και τεχνική. Το γήπεδό της δεν είναι... άνετο για να παίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την κατάσταση. Ωστόσο έχουμε δουλέψει με σωστό τρόπο και για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερο αγώνα στην έδρα μας», ανέφερε ο κόουτς του Θρύλου, για να συνεχίσει ο παίκτης.

«Προερχόμαστε από τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με ποιότητα, αφού βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτή την έδρα αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε όσα περισσότερα σετ μπορούμε. Σίγουρα είμαστε πάντα έτοιμοι και το έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής με τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στη διοργάνωση. Εξαρτάται από τους εαυτούς μας. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η αποστολή αποτελείται από τους

Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για μια ακόμα κούπα ο Θρύλος

Έτοιμος για μια ακόμα κούπα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Ηλιούπολης εκτός έδρας και έτσι θα βρεθεί σε ένα ακόμα Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.