Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα Κύπελλο»

«Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα Κύπελλο»
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 - 22:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στο γεγονός ότι η ομάδα του θα βρεθεί στη Σαντορίνη, προκειμένου να πάρει μέρος σε ένα ακόμα Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το την επικράτηση επί της Ηλιούπολης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός του Θρύλου, τόνισε παράλληλα, ότι στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το πως παίξαμε σήμερα. Ίσως ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν ειδικά στο πρώτο σετ. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε χωρίς προβλήματα και θα είμαστε στη Σαντορίνη, όπου θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πήρε σούπερ νίκη μέσα στο Βέλγιο επί της Μένεν με 3-1 σετ και θέλει άλλα δύο στον επαναληπτικό του Ρέντη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.

«Παίξαμε έξυπνα»

«Παίξαμε έξυπνα»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί της Μενέν στο Βέλγιο.

Έτοιμος για μια ακόμα κούπα ο Θρύλος

Έτοιμος για μια ακόμα κούπα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Ηλιούπολης εκτός έδρας και έτσι θα βρεθεί σε ένα ακόμα Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.