Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στη Χαλκίδα

Κόντρα στη Χαλκίδα
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 18:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με 3-2 σετ, έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία τους για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης (21/02), κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να γίνονται για άλλη μια φορά, ο 7ος παίκτης των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι φυσικά και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στο Final 4 της Γλυφάδας και έτσι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

«Νίκη με καλή εμφάνιση»

«Νίκη με καλή εμφάνιση»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Χαλκίδας και κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη».

Πάνοπλος για την πρόκριση

Πάνοπλος για την πρόκριση

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Χαλκίδας και με νίκη θα προκριθεί στο Final 4 του Κυπέλλου.

Πέντε στα πέντε ο Ερασιτέχνης και συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

Πέντε στα πέντε ο Ερασιτέχνης και συνεχίζει ακάθεκτος (pics)

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται όλες στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων τους. Όλες οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική σε όλα τα αθλήματα.

«Διαχειριστήκαμε καλά την κούραση»

«Διαχειριστήκαμε καλά την κούραση»

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια.