Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλα θα κριθούν στον Πειραιά»

«Όλα θα κριθούν στον Πειραιά»
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 15:14

Στην Ελβετία βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Αύριο, παίζει στις 21:00 με την Πφέφινγκεν για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Challenge Cup, ενώ απόψε στις 20:30 θα γίνει μια προπόνηση για να εγκλιματιστούν οι παίκτριες.

Αναλυτικά η αποστολή

Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς

Απούσες, οι τραυματίες Κατερίνα Ζακχαίου και Μαρία Νομικού.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που είπε. «Έχουμε δει σε βίντεο τους αγώνες της αντιπάλου μας και έχουμε σχηματίσει μια εικόνα. Βέβαια άλλο πράγμα να διαμορφώνεις άποψη από τους αγώνες και άλλο μέσω βίντεο. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο πρώτο ματς, όλα θα κριθούν στο σπίτι μας στον Πειραιά. Όπως είδαμε στον προηγούμενο γύρο, η Πφέφιγκεν έχασε στην έδρα της και κέρδισε στη Ρουμανία. Σίγουρα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η ομάδα δείχνει καλή εικόνα στις προπονήσεις και ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση».



Από τη μεριά της η Φρανσίσκα Πολ, είπε κι αυτή στο osfp.gr. «Η ομάδα μας περιμένει το πρώτο παιχνίδι των «8» του Challenge Cup με την Πφέφιγκεν. Είμαστε καλά προετοιμασμένες για να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον ημιτελικό, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Ελβετική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας LIVE

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» υποδέχεται στο Ρέντη τον Ηρακλή Χαλκίδας και θέλει τη νίκη ώστε να προκριθεί στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr στις 18:00.

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ηρακλή Χαλκίδας, επικράτησε πανεύκολα με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, με τον Θρύλο να θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

Αυτή είναι η Sm’AESCH Pfeffingen

Αυτή είναι η Sm’AESCH Pfeffingen

Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Σμας Πφέφινγκεν και ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστά μερικά στοιχεία για την αντίπαλο του Θρύλου.

Με κάθε νόμιμο μέσο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός

Με κάθε νόμιμο μέσο θα κινηθεί ο Ολυμπιακός

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, έχει γνώση επί του θέματος, όσον αφορά την προσφυγή της Τουρ στα γαλλικά δικαστήρια, και κύκλοι του τονίζουν ότι θα κινηθούν με κάθε νόμιμο μέσο εντός και εκτός Ελλάδας.