Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση»
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 21:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τη νίκη που του έδωσε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του τόνισε οτι η ομάδα του έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα για εμάς ήταν ένας από τους φετινούς μας στόχους να περάσουμε στο Final 4. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι με τη σημερινή νίκη και κάναμε ένα ακόμα βήμα μέσα στη σεζόν προκειμένου να κατακτήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Σήμερα είχαμε μια καλή εμφάνιση κατά γενική ομολογία, είχαμε κάποια μικρά προβλήματα στο πρώτο σετ αλλά πιστεύω οτι παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το Σάββατο παίζουμε και πάλι εναντίων τους για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»

Ο Γερούν Ράουβερντινκ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τόνισε οτι ήταν σημαντικό για τον Ολυμπιακό που επικράτησε αρκετά γρήγορα λόγω και της συνεχόμενης κούρασης από τα πολλά παιχνίδια.

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σμας Πφέφιγκεν στο πλαίσιο των «8» του Challenge Cup.

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ηρακλή Χαλκίδας, επικράτησε πανεύκολα με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, με τον Θρύλο να θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας LIVE

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» υποδέχεται στο Ρέντη τον Ηρακλή Χαλκίδας και θέλει τη νίκη ώστε να προκριθεί στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr στις 18:00.