Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 22:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι στιγμής τα έχει πάρει περίφημα, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο Γερούν Ράουβερντινκ.

Ο άσσος του Θρύλου, τόνισε οτι παρά την κούραση, ήταν σημαντικό που ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω οτι το ξεκίνημά μας σήμερα ήταν λίγο εκτός ρυθμού αλλά μετά το τέλος του πρώτου σετ ανεβήκαμε και παίξαμε δύο πολύ καλά σετ.

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμα όπως αυτό που έχουμε είναι σημαντικό που τελειώσαμε με 3-0, και τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν ακόμα τελικό, και είναι καλό που περάσαμε στους τελικούς».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σμας Πφέφιγκεν στο πλαίσιο των «8» του Challenge Cup.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Πάρτι πρόκρισης σε ένα ακόμα Final 4

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ηρακλή Χαλκίδας, επικράτησε πανεύκολα με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, με τον Θρύλο να θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του.