Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία»

«Γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 00:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, πήρε μια σπουδαία νίκη στην Ελβετία κόντρα στην Πφέφιγκεν με 3-1 σετ και πλέον χρειάζεται άλλα δύο στον επαναληπτικό αγώνα του Ρέντη, την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα του θα χρειαστεί ένα γεμάτο από ΓΑΥΡΟΥΣ Ρέντη, προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια ακόμα σπουδαία επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά η συνέχεια ήταν σωστή. Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά το κακό ξεκίνημα συνεχίσαμε με καλή συμπεριφορά και ατμόσφαιρα ως ομάδα.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ότι με το θετικό αποτέλεσμα κάναμε το πρώτο βήμα για να προκριθούμε και φέτος στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο η αντίπαλός μας είχε ηττηθεί στους δυο γύρους στην έδρα της και πήρε την πρόκριση στα εκτός έδρας ματς.

Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη φορά. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας την Τρίτη, χρειαζόμαστε ένα γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία της ομάδας».

«ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε, τόνισε οτι είναι πολύ χαρούμενη με αυτό το θετικό αποτέλεσμα ενώ και εκείνη με τη σειρά της ανέφερε οτι ελπίζει στη ρεβάνς στο Ρέντη να βρεθεί πολύς κόσμος.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτή τη νίκη. Στο πρώτο σετ, είχαμε ορισμένα προβλήματα αλλά στη συνέχεια παίξαμε πολύ καλύτερα. Κοιτάμε μπροστά για το εντός έδρας παιχνίδι και πιστεύω ότι μπροστά στο κοινό μας όλα θα είναι πιο εύκολα.

Ελπίζω ότι θα έρθει πολύς κόσμος και θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές όπως πέρσι που ήταν φανταστικά. Κάναμε ένα βήμα για τον ημιτελικό, θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί και φέτος και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Με το ένα πόδι στους «4» ο Ολυμπιακός

Με το ένα πόδι στους «4» ο Ολυμπιακός

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Ελβετία επί της Πφέφιγκεν με 3-1 σετ και πλέον στον επαναληπτικό του Ρέντη θέλει άλλα δύο προκειμένου να πάρει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup.

Πφέφιγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Πφέφιγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στην Ελβετία την Σμας Πφέφιγκεν, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup. Live η αναμέτρηση από το gavros.gr.

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

Ο Βασίλης Κουρνέτας θα είναι ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, όπου και θα παίζει έχοντας για ζευγάρι του τον Δημήτρη Μούγιο.