Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι»

«Δεν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι»
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 14:28

Τον Ηρακλή Χαλκίδας υποδέχεται ο Ολυμπιακός, τούτη τη φορά για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Θρύλος τον απέκλεισε στο Κύπελλο, προκρίθηκε στο Final 4 και πλέον αντιμετωπίζει την ίδια ομάδα, το Σάββατο στις 17:30 στο Ρέντη για τη 18η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα μια νίκη και αναμένεται να την πετύχει, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο Άκης Δαρίδης, που είπε. «Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως κάναμε και την Τετάρτη, δεν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε η νίκη. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας Live

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την ομάδα της Χαλκίδας, για την 18η αγωνιστική της Volleyleague.

Κράτησε και πάλι το αήττητο!

Κράτησε και πάλι το αήττητο!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ του Ηρακλή Χαλκίδας, λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, και έτσι πήρε την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague, και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με το ένα πόδι στους «4» ο Ολυμπιακός

Με το ένα πόδι στους «4» ο Ολυμπιακός

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Ελβετία επί της Πφέφιγκεν με 3-1 σετ και πλέον στον επαναληπτικό του Ρέντη θέλει άλλα δύο προκειμένου να πάρει την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του CEV Challenge Cup.