Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμάτο το Ρέντη, συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας»

«Γεμάτο το Ρέντη, συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας»
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 14:52

Ανυπόμονη για τη πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για τα ημιτελικά του Challenge Cup είναι η Σάσκια Χίπε όπως τόνισε σε δηλώσεις της στο σάιτ του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Η Γερμανία κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Ρέντη, ενώ επισήμανε ότι τόσο εκείνη όσο οι συμπαίκτριές της είναι συγκεντρωμένες μόνο στον αντίπαλό τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάσκια Χίπε:

«Δεν... μπορούμε να περιμένουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ελπίζουμε ότι το Ρέντη θα είναι γεμάτο και θα παίξουμε μπροστά στο εκπληκτικό κοινό μας. Οι φίλαθλοί μας πάντα μας υποστηρίζουν και μας δίνουν τεράστια ώθηση και αυτό θέλουμε να συμβεί και στον πρώτο ημιτελικό με τη Κράσνονταρ. Προς το παρών δεν κοιτάμε πιο μακριά και μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, αλλά είμαστε συγκεντρωμένες στον αντίπαλό μας κόντρα στον οποίο θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαβάστε επίσης

«Περιμένουμε τους φιλάθλους μας»

«Περιμένουμε τους φιλάθλους μας»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έκανε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ, προκειμένου να βρεθούν στο Ρέντη και να βοηθήσουν τις «ερυθρόλευκες» στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ την Τετάρτη (14/03, 19:30).