Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένουμε τους φιλάθλους μας»

«Περιμένουμε τους φιλάθλους μας»
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 17:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ ώστε να γεμίσουν το Ρέντη, έκανε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, κόντρα στην Κράσνονταρ, στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup.

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας για το 2018, τόνισε στις δηλώσεις του, ότι με τη βοήθεια του κόσμου, η ομάδα του θα είναι πολύ πιο εύκολο να δώσει το 100% της, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στο osfp.gr:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας στο παιχνίδι της Τετάρτης. Περιμένουμε να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί με τη βοήθειά τους είναι πιο εύκολο για εμάς να δώσουμε το 100% σε αυτό το ματς κάτι που σίγουρα θα κάνουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα πριν από τον επαναληπτικό στη Ρωσία.

Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιο είναι το καλό αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για εμάς πριν από το δεύτερο παιχνίδι.

Η Κρασνοντάρ είναι καλή ομάδα, στους ημιτελικούς άλλωστε δεν υπάρχουν κακές ομάδες, όμως στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για τη νίκη

Με τον κόσμο του για τη νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Κράσνονταρ για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Πράξη πρώτη με Σουργκούτ

Πράξη πρώτη με Σουργκούτ

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς του CEV Challenge Cup ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ρωσία την Σουργκούτ.