Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε» (pic)

«Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε» (pic)
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 - 10:36

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με ανατροπή 3-2 σετ της Κράσνονταρ κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup.

Όπως είναι φυσικό οι παίκτριες του Θρύλου ήταν πανευτυχείς μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν, με την Σάσκια Χίπε να μην κρύβει τη χαρά της. Η Γερμανίδα ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία πανηγύριζε τη νίκη από το χθεσινό αγώνα, τονίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που παίζει βόλεϊ, καθώς μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να προσφέρει τόσο ξεχωριστά συναισθήματα.

Αναλυτικά η παίκτρια του Ολυμπιακού έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε. Συναισθήματα που μόνο αυτό το σπορ μπορεί να μας δώσει».

Δείτε την ανάρτησή της:

This is why we play ❤️ - - Emotions which just the sport can give to us! - - #emotion #sport #olympiacos #bestfans #gate7 #challengecup #volleyball #thisiswhyweplay #ilovethisgame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saskia Hippe (@sashi1991) στις

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!

Σαρώνει ο Θρύλος και στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίες νίκες την Τετάρτη (14/03) σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βρίσκεται κοντά σε δύο τελικούς και αποδεικνύει γιατί αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.

Η μεγαλύτερη νίκη στη Ρωσία

Η μεγαλύτερη νίκη στη Ρωσία

Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη ελληνικής ομάδας επί ρωσικού εδάφους στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων πήρε ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 κόντρα στη Σουργκούτ.

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Ο κόσμος του η δύναμή του! (vids)

Φανταστική ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο Ρέντη, δίνοντας ώθηση στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί της Κράσνονταρ.

Απίστευτος κόσμος!

Απίστευτος κόσμος!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και έδωσαν τεράστια ώθηση στα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.