Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασε στο Κράσνονταρ για την πρόκριση ο Θρύλος

Έφτασε στο Κράσνονταρ για την πρόκριση ο Θρύλος
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 - 09:56

Στην Ρωσία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/03) η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:30 θα αντιμετωπίσουν στο Κράσνονταρ την τοπική ομάδα στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα στο Ρέντη, όπου είχε πάρει τη νίκη με 3-2 ο Θρύλος για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός με νίκη στην Ρωσία θα πάρει μία ακόμη σπουδαία πρόκριση, διεκδικώντας στον τελικό ευρωπαϊκή κούπα και όλες οι αθλήτριες της ομάδας είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα, ώστε να καταφέρουν να φέρουν στον Πειραιά το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Το κλίμα στο σύνολο του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πάρα πολύ καλό, με τις «ερυθρόλευκες» να δείχνουν και στον πρώτο αγώνα ότι μπορούν να πάρουν την νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι σαφώς πιο δύσκολος από εκείνον στο Ρέντη, όμως το πάθος και η δίψα του Θρύλου είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και όλες οι παίκτριες στην ομάδα θα καταθέσουν τη ψυχή τους στο τάραφλεξ του γηπέδου της Ρωσίας για τη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή για την πρόκριση!

Η αποστολή για την πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα παλέψει στην Ρωσία για την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup, με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νομικού και Ζακχαίου.

Το μυαλό όλων στη Σουργκούτ

Το μυαλό όλων στη Σουργκούτ

Αντίστροφα μετρά η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (21/03, 19:00) κόντρα στη Ρωσική ομάδα δίχως να υπάρχουν προβλήματα.

«Να επιστρέψουμε με την πρόκριση»

«Να επιστρέψουμε με την πρόκριση»

Η Κατερίνα Γιώτα κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, για τη Ρωσία, τόνισε πώς άπασες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο ματς.

«Πέταξαν» για την πρόκριση

«Πέταξαν» για την πρόκριση

Για τη Ρωσία αναχώρησε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ.