Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλάρουν για την πρόκριση

Φουλάρουν για την πρόκριση
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 18:22

Έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/01) κόντρα στην Κράσνονταρ στην δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από την Δευτέρα το πρωί στην Ρωσική πόλη προκειμένου να ολοκληρώσουν εκεί την προετοιμασία τους ενόψει του ματς.

Να θυμίσουμε ότι ο Θρύλος είχε επικρατήσει με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», και για να πάρει την πρόκριση θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 σετ, την πρόκριση παίρνει η Κράσονταρ, ενώ αν οι Ρωσίδες κερδίσουν με 3-2 σετ, το ματς θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ, στο οποίο όποιος το κατακτήσει θα περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Νομικού και Ζακχαίου

Χωρίς Νομικού και Ζακχαίου

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ.

«Θέλουμε τη νίκη»

«Θέλουμε τη νίκη»

Μεγάλο πάθος για τη νίκη-πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό από τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακό, όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου.