Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για Θρυλικές προκρίσεις ο Ολυμπιακός!

Έτοιμος για Θρυλικές προκρίσεις ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 10:35

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα, Τετάρτη (21/03) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ την πρόκρισή τους σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων και άπαντες και στις δύο ομάδες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

Μάλιστα, και οι δύο ομάδες έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, αφού αρχικά το σύνολο του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ επικράτησε με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στην Ρωσία κόντρα στην Σουργκούτ και πλέον χρειάζεται μόλις δύο σετ για να κλειδώσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup. Η μεγάλη αναμέτρηση θα γίνει στο Ρέντη στις 19:00. Live από το gavros.gr/CS7

Επίσης, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς νίκησε με 3-2 σετ της Ντιναμό Κράσνονταρ στο Ρέντη και πλέον θέλει τη νίκη και στην Ρωσία στο ματς που θα ξεκινήσει στις 18:30 για να κλειδώσει την είσοδό της στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος, λοιπόν, είναι έτοιμος να γράψει για ακόμη μία φορά ιστορία, συμμετέχοντας σε δύο ακόμη ευρωπαϊκούς τελικούς και διεκδικώντας νέες κούπες, αποδεικνύοντας περίτρανα γιατί είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τις άλλες ομάδες να παρακολουθούν και να θαυμάζουν ακόμη μία "ερυθρόλευκη" βραδιά που δεν θα τη ζήσουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Κράσνονταρ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Κράσνονταρ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Δείτε σε live streaming την κρίσιμη αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στη Ρωσία για την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.