Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό»

«Τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 22:07

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό του CEV Challenge Cup στις Γυναίκες. Με τον «αρχιτέκτονα» αυτής της ομάδας, τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των κοριτσιών του.

Ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου υπογράμμισε ότι «Είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματα μας. Αν δούμε το αποτέλεσμα, φαίνεται σαν να ήταν εύκολο παιχνίδι αλλά η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα. Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, αλλά σήμερα ήταν ίσως πρώτη φορά που δεν κάναμε ίσως ούτε ένα λάθος στην υποδοχή. Οι υποδοχείς μας ήταν σε πολύ μεγάλη ημέρα όπως και η όλη η ομάδα που έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από τον πρώτο πόντο ως τον τελευταίο».

Συμπλήρωσε ακόμα πως «Δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα από την αρχή ως το τέλος. Τώρα θα έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η Μπούρσα έχει αλλάξει περισσότερο την ομάδα της από ότι εμείς. Σήμερα είναι μια τεράστια ημέρα για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών που προκρίθηκε και αυτή στον τελικό του Challenge Cup».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η κούπα!

Και τώρα η κούπα!

Νέα εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Σουργκούτ με 3-0 στο Ρέντη και μεγαλειώδη πρόκριση στους τελικούς του Cev Challenge Cup για την ανδρική ομάδα βόλεϊ.