Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα σκεφτόμαστε το League Cup»

«Τώρα σκεφτόμαστε το League Cup»
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 20:12

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά την άνετη επικράτησή του με 3-0 σετ κόντρα στον Παμβοχαϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κεντρικός του Θρύλου, Ανδρεάς Ανδρεάδης, αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο της ομάδας του ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του League Cup.

«Στα play-off πλέον παίζουν ρόλο οι νίκες και όχι οι βαθμοί. Κάναμε την αρχή και τώρα σκεφτόμαστε πρώτα το League Cup και στη συνέχεια τους τελικούς του Challenge Cup. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε να καταφέρουμε όλους τους στόχους μας», ανέφερε χαρκτηριστικά ο Ανδρέας Ανδρεάδης στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Η πρών παίκτρια του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη προκειμένου να δει τις φίλες της που αγωνίζονται στους «ερυθρολεύκους».

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολία κόντρα στον Παμβοχαϊκό, επικράτησε με 3-0 σετ και με μια ακόμα νίκη περνάει στην επόμενη φάση των play off.