Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 17:20

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης έχει κατακτήσει τόσο τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ποτέ, όμως, δεν λέει όχι και στις νέες προκλήσεις και τις επόμενες κούπες. Και στη Σύρο μπορεί να σηκώσει την πρώτη της χρονιάς, αυτή του League Cup. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση.

Τονίζοντας ότι «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την Περιφέρεια για ακόμα μία φορά και τον κόσμο για τη στήριξή του. Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα είναι όπως πρέπει, όπως κάθε φορά».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους του Θρύλου, εξήγησε πώς «Όσον αφορά στην ομάδα μου, ξεκινάμε μία περίοδο, μέχρι και το τέλος της σεζόν, που θα κρίνει πάρα πολλά. Έχουμε δουλέψει όλη τη χρονιά για αυτό. Αύριο (σ.σ. την Παρασκευή στις 20:00) θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεκινήσουμε με την κατάκτηση του League Cup και με καλή ψυχολογία, να πάμε και στους επόμενους στόχους που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Sold out με Μπούρσα!

Sold out με Μπούρσα!

Απίστευτη τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ εξάντλησαν μέσα σε μία ημέρα τα εισιτήρια για τον τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και την τουρκική ομάδα.