Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

«Συγκεντρωμένοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 22:41

Το πρώτο βήμα έγινε και πλέον ο Ολυμπιακός κοιτά την επόμενη ημέρα. Δηλαδή τον τελικό του Σαββάτου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Για την πρώτη κούπα της σεζόν, όπως ανέφερε και ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Ξέρουμε πώς όταν μια ομάδα διοργανώνει ένα Final-4 στην έδρα της, προσπαθεί να κάνει κάτι ξεχωριστό από το φυσιολογικό παιχνίδι. Σήμερα σε μερικές περιπτώσεις μας πίεσε ο Φοίνικας και έπιασε καλή απόδοση προσπαθώντας να μας δημιουργήσει προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τις λύσεις και ελέγξαμε τα σετ σε σημαντικές στιγμές φτάνοντας στη νίκη».

Σχετικά με τον τελικό του Σαββάτου, συμπλήρωσε: «Αύριο (σ.σ.: το Σάββατο) παίζουμε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έπαιξε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Σίγουρα σε έναν τελικό όλα είναι διαφορετικά από την κανονική διάρκεια, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

Το ευχαριστώ της προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ που έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια κόντρα στη Μπούρσα, έδωσε η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανναξιακό.

«Παίξαμε σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο»

«Παίξαμε σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανναξιακό τόνισε οτι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του ματς της Τετάρτης κόντρα στη Μπούρσα.

«Ερυθρόλευκο» εξπρές!

«Ερυθρόλευκο» εξπρές!

Ο Ολυμπιακός 3-0 σετ τον Φοίνικα στη Σύρο και το Σάββατο (17:00) σηκώνει το League Cup κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.