Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πάρουμε τον πρώτο από τους 4 τίτλους της σεζόν»

«Να πάρουμε τον πρώτο από τους 4 τίτλους της σεζόν»
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 23:13

Σε ένα ακόμα ματς ο Γιώργος Πετρέας είχε πολύ καλή παρουσία. Διψήφιος σε πόντους και με πολύ καλή παρουσία πάνω στο φιλέ. Με τον κεντρικό του Θρύλου να στέκεται στην παρουσία του κόσμου.

Μιλώντας μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου, ανέφερε: «Επιβεβαιώσαμε τον τίτλο του φαβορί. Για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε. Ξέραμε ότι για τη Σύρο ήταν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, αφού είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τίτλο στο γήπεδο της. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα, αφού ακολουθεί ο τελικός που όπως όλα τα ματς τα βλέπουμε με αυτό το χαρακτήρα και τυγχάνει να είναι πραγματικός τελικός, καθώς κρίνει ένα τρόπαιο».

Με τον έμπειρο κεντρικό να καταλήγει: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τον πρώτο από τους τέσσερις τίτλους της χρονιάς που διεκδικούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, πραγματικά χαιρόμαστε να βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για ακόμη δύο κούπες ο Θρύλος

Έτοιμος για ακόμη δύο κούπες ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (31/03) θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο γυναικών, καθώς και το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών, παίζοντας στους τελικούς των συγκεκριμένων διοργανώσεων.

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

«Να πανηγυρίσουμε τη νίκη όλοι μαζί»

Το ευχαριστώ της προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ που έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια κόντρα στη Μπούρσα, έδωσε η Στέλλα Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανναξιακό.