Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όταν βάλλεται ο Ολυμπιακός ο κόσμος του συσπειρώνεται»

«Όταν βάλλεται ο Ολυμπιακός ο κόσμος του συσπειρώνεται»
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 20:21

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσαν την κούπα του League Cup στο βόλεϊ Ανδρών ο Κώστας Χριστοφιδέλης και οι άλλοι παίκτες του Θρύλου. Με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» να τονίζει μετά τον πρώτο τίτλο της σεζόν: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του τροπαίου. Να ξεκινήσουμε δίνοντας συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο που κατέκτησε νωρίτερα το Κύπελλο Ελλάδας. Όπως βλέπουμε δυο ακόμα τίτλοι ήρθαν στον Ολυμπιακό μέσα σε μια ημέρα, ενώ έχουν προηγηθεί και θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Ο έμπειρος ακραίος υπογράμμισε ακόμα : «Θέλουμε να αφιερώσουμε το σημερινό Κύπελλο στον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο ότι όταν βάλλεται ο Ολυμπιακός και μέλη της οικογένειάς του ο κόσμος του συσπειρώνεται και κάνει το σύλλογο ακόμα μεγαλύτερο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους μεγαλύτερους στόχους που έχουμε θέσει. Μπήκαμε με το δεξί και η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Είμαστε έτοιμοι για τη σειρά των πολύ δύσκολων παιχνιδιών με τη Ραβέννα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Υπερηχητικός Θρύλος!

Υπερηχητικός Θρύλος!

Καταπληκτικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Σύρο, νίκησαν 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πήραν το League Cup για 4η σερί χρονιά.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Λιγκ Καπ με στόχο να κατακτήσει την πρώτη κούπα της σεζόν. Live από το gavros.gr στις 17:00/ΕΡΤ 2.