Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να γράψουμε ιστορία για τον Ολυμπιακό»

«Να γράψουμε ιστορία για τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 21:07

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο League Cup στη Σύρο και ο Γερούν Ραουβέρντινκ που αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, στρέφει πλέον το μυαλό του στο… ευρωπαϊκό προσδοκώντας να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκοι» για τον Ολυμπιακό.

«Είναι πολύ σπουδαίο που κερδίσαμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Ελπίζω ότι θα είναι μόνο η αρχή. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί δεν είναι εύκολο να παίζουμε τρεις φορές την εβδομάδα, όπως συμβαίνει εδώ και καιρό» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός ακραίος για να συμπληρώσει στη συνέχεια…

«Αυτή τη στιγμή κερδίσαμε το πρώτο τρόπαιο που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ιταλία. Τώρα έχουμε δυο πολύ ωραία παιχνίδια μπροστά μας. Διάβασα ότι ήδη έφυγαν 5.000 εισιτήρια. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ελπίζω ότι να γράψουμε ιστορία για τον Ολυμπιακό. Η συγκέντρωσή μας στρέφεται στο ματς της Τετάρτης και ελπίζουμε να συμβεί κάτι πολύ όμορφο στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ».

Διαβάστε επίσης

Υπερηχητικός Θρύλος!

Υπερηχητικός Θρύλος!

Καταπληκτικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Σύρο, νίκησαν 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και πήραν το League Cup για 4η σερί χρονιά.