Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε»

«Εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε»
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 22:11

Η σκέψη των παικτών του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με τη Ραβένα είναι μια. Νίκη στην Ιταλία. Δεν σκέφτονται καν ότι ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ. Αυτό υπογράμμισε και ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο αρχηγός του Θρύλου επισήμανε: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την αναμέτρηση. Έχουμε έρθει έτοιμοι και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Ραβένα είναι μια ομάδα που είναι γνωστό ότι πιέζει από τη γραμμή του σερβίς και στόχος μας βασικός είναι να κρατήσουμε την υποδοχή μας. Από εκεί και πέρα, αν μπορούμε και εμείς να τους βγάλουμε μακριά από το φιλέ, θεωρώ ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αγώνας δεν θα κριθεί μόνο στην δικιά μας υποδοχή, αλλά θεωρώ ότι η Ραβένα είναι πολύ δυνατή στο σερβίς οπότε θα είναι βασικό αυτό το στοιχείο ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα ο πασαδόρος μας να κάνει το παιχνίδι μας και από κει και πέρα, τα πράγματα θα είναι πιο βατά για εμάς».

Ο έμπειρος ακραίος προσέθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε καλοί στο μπλοκ, στην επίθεση και στα υπόλοιπα στοιχεία. Είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι εικόνα έχουν για εμάς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό μας».

Διαβάστε επίσης