Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο»

«Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο»
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 23:56

Ήττα στον πρώτο τελικό, στο «Μελίνα Μερκούρη», για τις κοπέλες του Ολυμπιακού. Σε ένα ματς που έδειξαν υπερβολικά αγχωμένες. Όμως, πάλεψαν με την ψυχή τους και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσουν στην ανατροπή. Η ουσία είναι πώς παρά την ήττα με 3-2, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό ανέφερε και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε μετά το ματς: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Οι φίλαθλοι μας δημιούργησαν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Με εξαίρεση το πρώτο σετ στο υπόλοιπο του αγώνα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι ομάδας, τη διαφορά έκανε η εμπειρία της Μπούρσα που παίζει δυνατά παιχνίδια σε όλη τη σεζόν».

Με τον Σέρβο προπονητή να τονίζει ακόμα: «Θα παλέψουμε και θα μπούμε στο δεύτερο παιχνίδι λιγότερο αγχωμένοι. Έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ θα την «καρφώσει»!

Στο ΣΕΦ θα την «καρφώσει»!

Ο Ολυμπιακός κοίταξε τη Ραβένα στα μάτια, έχασε στις λεπτομέρειες στην Ιταλία, όμως έδειξε πώς μπορεί να φτάσει στο ευρωπαϊκό στον Πειραιά.

Ραβένα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3-1 σετ) Τελικό

Ραβένα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3-1 σετ) Τελικό

Το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση της Ευρώπης θέλει να κάνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Ιταλία κόντρα στη Ραβένα. Live στις 21:00 στο gavros.gr / CS6.