Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα τα δώσουμε όλα στην Τουρκία»

«Θα τα δώσουμε όλα στην Τουρκία»
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 22:57

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού λύγισαν κόντρα στην Μπούρσα, στο τάι μπρέικ, ενώ είχαν κάνει μεγάλο come back στο ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί και ο τελικός είναι ανοικτός. Αυτό εξήγησε και η Στέλλα Χριστοδούλου.

Με την αρχηγό του Θρύλου να σχολιάζει: «Σήμερα είχαμε πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας για ακόμα μια φορά και μας έδωσε την ώθηση να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 2-0».

Η διεθνής πασαδόρος σχολίασε ακόμα: «Δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε, αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τουρκία για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Το 3-2 είναι αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς για όλα τα αποτελέσματα. Όλα είναι ανοιχτά στο δεύτερο παιχνίδι. Να ευχηθώ και περαστικά στην αθλήτρια της Μπούρσα για τον τραυματισμό της».

Διαβάστε επίσης

Ραβένα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3-1 σετ) Τελικό

Ραβένα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (3-1 σετ) Τελικό

Το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση της Ευρώπης θέλει να κάνει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Ιταλία κόντρα στη Ραβένα. Live στις 21:00 στο gavros.gr / CS6.

Στο ΣΕΦ θα την «καρφώσει»!

Στο ΣΕΦ θα την «καρφώσει»!

Ο Ολυμπιακός κοίταξε τη Ραβένα στα μάτια, έχασε στις λεπτομέρειες στην Ιταλία, όμως έδειξε πώς μπορεί να φτάσει στο ευρωπαϊκό στον Πειραιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπούρσα Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπούρσα Live

Η ώρα του πρώτου μεγάλου τελικού για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ έφτασε, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να κάνουν το ένα από τα δύο βήματα για την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής. Live στις 18:30 στο gavros.gr / CS7.