Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναζήσει»

«Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναζήσει»
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 02:56

Ύμνους για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και τον τρόπο με τον οποίο στήριξαν οι ΓΑΥΡΟΙ τον Ολυμπιακό από την πλευρά της Ραβένα. Ο προπονητής του, Φάμπιο Φόλι και ο Αυστριακός διαγώνιος Πολ Μπούχεγκερ μίλησαν με κολακευτικά λόγια.

Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη υπόθεση για μας να νικάμε και η επιτυχία μας να ανταγωνίζεται από τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία. Για κάθε προπονητή και όλους τους παίκτες είναι όνειρο να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Συνέχισε λέγοντας: «Η δύναμη του κόσμου ήταν απίστευτη. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το βόλεϊ δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Έχω περάσει και από Τουρκία και έχω παίξει και εκεί τελικό αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Η αντίδραση τους μετά το 1-2 σετ ήταν εκπληκτική. Είχαν χάσει το τρόπαιο και έδιναν περισσότερη ενέργεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση του τροπαίου».

Σε ό,τι αφορά τον Μπούχεγκερ, ο Αυστριακός διαγώνιος σχολίασε: «Με το που μπήκα στον αγώνα και ένιωσα αυτή την ενέργεια από την εξέδρα και ανατρίχιασα. Πως να μην ενθουσιάζεσαι με τέτοιο κόσμο. Με την καλή έννοια ήταν μία κόκκινη κόλαση. Πρώτα φορά στη ζωή μου συναντάω κάτι τέτοιο. Το ελληνικό κοινό ήταν θαυμάσιο και η βραδιά ήταν πετυχημένη για την ομάδα μου».

Διαβάστε επίσης

«Αυτό είναι σωστό»

«Αυτό είναι σωστό»

Το μήνυμα της Φιλιώς Μανωλιουδάκη για την κατάκτηση της Ευρωπαϊκής κορυφής από το βόλεϊ γυναικών.