Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπομονή... Δεν τελειώσαμε...!»

«Υπομονή... Δεν τελειώσαμε...!»
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 04:39

Τι βραδιά κι αυτή! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ακόμα και αρκετές ώρες μετά το ματς στο ΣΕΦ, δεν μπορούσαν να χαλαρώσουν. Με όλα όσα έζησαν την Τετάρτη! Μια ξεχωριστή ημέρα για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Και δεν υπάρχουν πολλά λόγια να περιγράφουν όλα αυτά...

Όμως, μπορούν να αποτυπωθούν στο ποστ της Χριστίνας Τσιλιγκίρη. Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έγραψε: «Μια ημέρα. Δύο Ευρωπαϊκοί τελικοί. Μια ομάδα χρυσή, μια ασημένια. Τόσα... μα τόσα πολλά, σε μόλις 10 λέξεις... Κανένας άλλος μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Πρώτα έκλαψα από χαρά για αυτά τα χρυσά, πανάξια κορίτσια, που κατάφεραν μέσα στην Τουρκία να αντιστρέψουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, να πάρουν μία καθαρή νίκη και να στεφθούν χρυσές Κυπελλούχες Ευρώπης. Λίγες ώρες αργότερα έκλαψα ξανά, για τους ασημένιους άντρες μας στο ΣΕΦ, που τιμώντας την φανέλα που φορούν, πάλεψαν στα ίσα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και ένα επίσης αρνητικό πρώτο αποτέλεσμα.

Συναισθήματα ανάμεικτα... χαρά, λύπη, περηφάνια, δέος... τόσο γρήγορα για να τα διαχειριστείς... και ταυτόχρονα μέσα σε ένα ΣΕΦ καμίνι από τον κόσμο, σε μία ατμόσφαιρα που όσο επαγγελματίας και να είσαι, δεν μπορείς να μη γίνεις ένα με τον κόσμο και να φωνάξεις μαζί του. Τα φώτα σβήσανε και το μόνο που σκέφτομαι είναι... ποια άλλη ομάδα μπορεί να σου χαρίσει αυτά τα συναισθήματα...; ΚΑΜΙΑ! ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Νιώθω περήφανη που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Νιώθω περήφανη που υπηρετώ τον πρόεδρο μας τον Μιχάλη Κουντούρη, που έκανε τον ερασιτέχνη αυτό που είναι σήμερα! Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ανθρώπους-ηγέτες, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ζούσαμε αυτά σήμερα ....και άλλα πολλά που έρχονται!

ΥΓ. 1 Ένα τεράστιο ευχαριστώ, σαν φίλαθλος αλλά και σαν Γ.Γ. , στους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση ώστε να διεξαχθεί ο ιστορικός αυτός τελικός!

ΥΓ.2 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του εργαζόμενους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την απίστευτη βοήθεια όλες αυτές τις μέρες!

ΥΓ.3 Ένα μεγάλο μπράβο, για τον επαγγελματισμό και την εκπληκτική προσπάθεια και τεράστια συμμετοχή στην διεξαγωγή του ιστορικού τελικού... στον Νίκο, στην Άννα, στο Γιάννη, στο Σπύρο, στην Ελευθερία, στο Σταύρο, στη Σέβη, στον Κώστα, στο Μανώλη, στον Δήμο, στον Παναγιώτη, στο Γιώργο, στον Κώστα, στο Γιώργο, στο Μελέτη, στο Βασίλη... Είμαι περήφανη που συνεργάζομαι μαζί σας!

ΥΓ.4 ΥΠΟΜΟΝΗ... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...!»

Μια ημέρα. Δύο Ευρωπαϊκοί τελικοί. Μια ομάδα χρυσή, μια ασημένια. Τόσα... μα τόσα πολλά, σε μόλις 10 λέξεις... Κανένας άλλος μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Πρώτα έκλαψα από χαρά για αυτά τα χρυσά, πανάξια κορίτσια, που κατάφεραν μέσα στην Τουρκία να αντιστρέψουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, να πάρουν μία καθαρή νίκη και να στεφθούν χρυσές Κυπελλούχες Ευρώπης. Λίγες ώρες αργότερα έκλαψα ξανά, για τους ασημένιους άντρες μας στο ΣΕΦ, που τιμώντας την φανέλα που φορούν, πάλεψαν στα ίσα κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και ένα επίσης αρνητικό πρώτο αποτέλεσμα. Συναισθήματα ανάμεικτα... χαρά, λύπη, περηφάνια, δέος... τόσο γρήγορα για να τα διαχειριστείς... και ταυτόχρονα μέσα σε ένα ΣΕΦ καμίνι από τον κόσμο, σε μία ατμόσφαιρα που όσο επαγγελματίας και να είσαι, δεν μπορείς να μη γίνεις ένα με τον κόσμο και να φωνάξεις μαζί του. Τα φώτα σβήσανε και το μόνο που σκέφτομαι είναι... ποια άλλη ομάδα μπορεί να σου χαρίσει αυτά τα συναισθήματα...; ΚΑΜΙΑ! ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Νιώθω περήφανη που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Νιώθω περήφανη που υπηρετώ τον πρόεδρο μας τον Μιχάλη Κουντούρη, που έκανε τον ερασιτέχνη αυτό που είναι σήμερα! Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ανθρώπους-ηγέτες, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ζούσαμε αυτά σήμερα ....και άλλα πολλά που έρχονται! ΥΓ. 1 Ένα τεράστιο ευχαριστώ, σαν φίλαθλος αλλά και σαν Γ.Γ. , στους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση ώστε να διεξαχθεί ο ιστορικός αυτός τελικός! ΥΓ.2 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του εργαζόμενους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την απίστευτη βοήθεια όλες αυτές τις μέρες! ΥΓ.3 Ένα μεγάλο μπράβο, για τον επαγγελματισμό και την εκπληκτική προσπάθεια και τεράστια συμμετοχή στην διεξαγωγή του ιστορικού τελικού... στον Νίκο, στην Άννα, στο Γιάννη, στο Σπύρο, στην Ελευθερία, στο Σταύρο, στη Σέβη, στον Κώστα, στο Μανώλη, στον Δήμο, στον Παναγιώτη, στο Γιώργο, στον Κώστα, στο Γιώργο, στο Μελέτη, στο Βασίλη... Είμαι περήφανη που συνεργάζομαι μαζί σας! ΥΓ.4 ΥΠΟΜΟΝΗ... ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...! #olympiacossfp #miagro8ia #olympiacosfc #olympiacosbc #wekeepondreaming #gate7 #thrylos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Tsiligkiri (@christina_tsiligkiri) στις

Διαβάστε επίσης