Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπάρχει και συνέχεια!

Υπάρχει και συνέχεια!
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 12:55

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού τεράστιο. Αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες του συλλόγου, οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πάντα. Τελευταία τεράστια επιτυχία η ευρωπαϊκή κούπα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκες» έγραψαν ιστορία σηκώνοντας την κούπα στην Τουρκία, κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία του συγκεκριμένου τμήματος, καθώς και το πρώτο ευρωπαϊκό του Θρύλου για φέτος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες μαγικές βραδιές για την οικογένεια των «ερυθρόλευκων». Αρχικά, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα παλέψει το διήμερο (13-14/04) για ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο, συμμετέχοντας στο Final 4 του Len Trophy.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να προσθέσουν ακόμη μία κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου, γεμίζοντας χαρά και πάλι τον κόσμο της ομάδας, δείχνοντας ότι παραμένουν στην ελίτ της Ευρώπης.

Οι ευρωπαϊκές βλέψεις του Ολυμπιακού, όμως, δεν σταματούν εκεί. Η ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών βρίσκονται στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις και έχουν ως στόχο να βρίσκονται σε ακόμη ένα Final 4 διεκδικώντας και φέτος τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια και θέλει να αποδείξει με την κατάκτηση του τροπαίου ότι παραμένει στην κορυφή.

Τέλος, η ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών θα διεκδικήσει και εκείνη τον ευρωπαϊκό τίτλο, βρισκόμενη στην πρώτη θέση του ομίλου της και πολύ κοντά στην πρόκριση στους καλύτερους 8 της διοργάνωσης…

Οι κούπες στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται και ο Θρύλος είναι έτοιμος να προσθέσει νέα τρόπαια στην ιστορία της ομάδας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να μείνω και του χρόνου» (vid)

«Θέλω να μείνω και του χρόνου» (vid)

Την αποκάλυψη ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και τη διοίκηση του Ολυμπιακού για ανανέωση του συμβολαίου του έκανε ο Σέρβος τεχνικός μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Πολλά μπράβο και στους κόουτς

Πολλά μπράβο και στους κόουτς

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έχουν συμβάλλει στη δημιουργία κορυφαίων ομάδων στο γυναικείο και ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα τους.

Μόνο υπερηφάνεια!

Μόνο υπερηφάνεια!

Τα συναισθήματα που ένιωσαν το βράδυ της Τετάρτης (11/04) μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να αισθανθούν! Απίστευτη υπερηφάνεια για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη.