Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε καταφέρει να αγγίξουμε τον ουρανό της Ευρώπης» (vid)

«Έχουμε καταφέρει να αγγίξουμε τον ουρανό της Ευρώπης» (vid)
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 00:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.. Αυτό επισήμανε στις δηλώσεις της προς τους εκπροσώπους του Τύπου η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το σπουδαίο κατόρθωμα με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.

Η Χριστίνα Τσιλιγγίρη υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να αγγίξει τον ουρανό της Ευρώπης, τονίζοντας ότι αυτό είναι ένα μέρος από αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια της σεζόν και τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε Ευρωπαϊκή κούπα στο βόλεϊ γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον Ολυμπιακό;

«Είναι τεράστια η επιτυχία. Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Πριν από κάποια χρόνια ξεκινήσαμε ουσιαστικά από το μηδέν, από το μείον μηδέν μάλλον και έχουμε καταφέρει αυτή τη στιγμή να αγγίξουμε τους ουρανούς της Ευρώπης. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτό το πράγμα και ίσως απλά γευόμαστε ένα κομμάτι από το όνειρό μας».

Οι επόμενοι στόχοι του Ερασιτέχνη για αυτή την περίοδο ποιοι είναι;

«Οι επόμενοι στόχοι είναι αύριο. Είναι το Len Trophy για το πόλο των γυναικών αλλά για το βόλεϊ είναι σίγουρα το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, η Ρόδος την επόμενη εβδομάδα. Πραγματικά καταγραφή συνεχών πρωταθλημάτων στα οποία μετέχουμε και φυσικά θα τελειώσουμε στη Γένοβα με το πόλο των Ανδρών».

Πως καταφέρνετε και βγάζετε τόσο δύσκολες χρονιές με την οικονομική κρίση και με τόσα προβλήματα βλέποντας μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, να έχουν προβλήματα και η ΑΕΚ στα Ερασιτεχνικά αθλήματα;

«Ο κόσμος. Έχουμε τον κόσμο μας. Νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο στήριγμα από την πρώτη μέρα της διοίκησης του προέδρου του Μιχάλη Κουντούρη. Έχουμε πρόεδρο το Μιχάλη Κουντούρη και έχουμε και δίπλα μας το Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν έχεις αυτά τα τρία νομίζω ότι τελικά καταφέρνεις αυτό εδώ, αυτό που έγινε χθες το βράδυ και αυτά που πρόκειται να γίνουν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης

Και τώρα πρωτάθλημα!

Και τώρα πρωτάθλημα!

Ήδη νταμπλ (σ.σ.: Challenge Cup και Κύπελλο Ελλάδας) και πλέον τα κορίτσια του Ολυμπιακού στοχεύουν στο τρεμπλ.