Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια και το σπίτι μου» (vid)

«Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια και το σπίτι μου» (vid)
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 14:56

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗ

Αναμφίβολα είναι ο προπονητής των επιτυχιών του Ολυμπιακού, μιας και επί των ημερών του η γυναικεία ομάδα βόλεϊ έχει παίξει εξαιρετικά και πλέον έχει στην κατοχή της και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο λόγος για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας και Ευρώπης για το 2018, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας, για το μέλλον του στον Θρύλο, ενώ υπογράμμισε ότι είναι πολύ εύκολο ένας Σέρβος να βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι σας, πως αισθάνεστε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια και το σπίτι μου».

Ε: Πριν από τον δεύτερο τελικό στην Τουρκία ήσασταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Τι σας έκανε να το πιστεύετε αυτό;

A: «Σίγουρα ήμουνα αισιόδοξος. Ξέρω την ποιότητα της ομάδας μου, οπότε δεν μπορούσα παρά να πιστεύω στην ομάδα μου».

Ε: Κάθε χρόνο με την ομάδα κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Πλέον ποιος είναι ο επόμενος στόχος;

Α: «Πρώτα πρέπει να τελειώσει η φετινή σεζόν και μετά σίγουρα ο επόμενος στόχος θα είναι υψηλός για τον Ολυμπιακό».

Ε: Είστε Σέρβος. Κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη, σας είδαμε με τη σερβική σημαία. Πιστεύετε ότι είστε ο Σέρβος συνεχιστής στον Ολυμπιακό, μιας και γνωρίζετε την σχέση που έχει η ομάδα με τους Σέρβους;

Α: «Ήταν πιο εύκολο για εμένα δεδομένης της σχέσης που έχουν οι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού με αυτούς τους Ερυθρού Αστέρα και αυτό το έκανε πιο εύκολο για εμένα».

Ε: Μετά από κάθε παιχνίδι αναφέρεστε στον κόσμο της ομάδας. Τι ακριβώς πιστεύετε για αυτούς;

Α: «Είναι φανταστικοί! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά στο γήπεδο είναι μοναδική και εκτός των άλλων δεν υποστηρίζουν μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά όλα τα αθλήματα του συλλόγου».

Ε: Πλέον υπάρχει ένας ακόμα στόχος τη φετινή χρονιά που είναι το πρωτάθλημα. Τι πρέπει να περιμένουμε και για τους τελικούς;

Α: «Ήμαστε το φαβορί στα ημιτελικά και τα τελικά του πρωταθλήματος. Έχουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Πώς θα είναι η ομάδα μετά από μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα δεν μπορείς να μην «αδειάσεις» μετά από ένα τέτοιο επίτευγμα. Ωστόσο θα ήμαστε σοβαροί και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο και για την καλύτερη απόδοσή μας τη δεδομένη περίοδο».

Ε: Και τέλος, τι πιστεύετε για την επόμενη χρονιά. Θα παραμείνετε;

Α: «Είμαι σίγουρος πώς τις επόμενες 5-10 ημέρες, θα έχουμε μια σοβαρή συζήτηση για το επόμενο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό».

** Ευχαριστούμε για τη βοήθεια στη μετάφραση, τη συνάδελφο Σεβαστή Βρακατσέλη.

Διαβάστε επίσης

«Επιστροφή στην πραγματικότητα» (pic)

«Επιστροφή στην πραγματικότητα» (pic)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεχνάει την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και στρέφει το βλέμμα της στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο να σαρώσει όλες τις κούπες.