Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι ευρωπαϊκοί τελικοί πιστοποιούν το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

«Οι ευρωπαϊκοί τελικοί πιστοποιούν το μεγαλείο του Ολυμπιακού»
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 23:23

Στην «Μεγάλη μου Αγάπη» της Δευτέρας (16/04), φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, στην εκπομπή του Ερασιτέχνη, η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από το Κανάλι 1 του Πειραιά, αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του Ερασιτέχνη Θρύλου, στον χαμένο τελικό του CEV Challenge Cup κόντρα στη Ραβένα, αλλά και στον κόσμο ο οποίος γέμισε το ΣΕΦ.

Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Αναλυτικά ο Κώστας Χριστοφιδέλης μίλησε:

Για τους τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς σε τέσσερις ημέρες:

«Αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Αρκεί μια ματιά σε όλα τα σάιτ του κόσμου για να δούμε το πόσο τεράστιο είναι αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός. Αυτό έχει συμβεί χάρη στην σημαία του που είναι ο κόσμος που συμβάλει πάντα τα μέγιστα και κάνει όλους τους αθλητές να δίνουν τα μέγιστα. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να διατηρεί πολλά τμήματα σε υψηλό επίπεδο και να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακό. Εμείς οι αθλητές πάντα θα δίνουμε τα μέγιστα και σίγουρα έχουμε και συνέχεια».

Η ατμόσφαιρα στο Σ.Ε.Φ.:

«Δεν είμαστε οι πιο αντικειμενικοί κριτές εμείς για να μιλήσουμε για τον κόσμο μας καθώς ξέρουμε πόσο αγαπάνε την ομάδα. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά πως αναφέρονται στο εξωτερικό για αυτό τον κόσμο. Ο προπονητής της Ραβέννα και όχι μόνο αποθέωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μπορεί να χάσαμε το χρυσό μετάλλιο αλλά ο κόσμος πήρε σίγουρα το χρυσό μετάλλιο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό».

Για το χειροκρότημα του κόσμου:

«Το χειροκρότημα του κόσμου μας έδωσε ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε αρχής γενομένης από τον ημιτελικό κυπέλλου με στόχο την επόμενη κατάκτηση τίτλου. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Για τη συμμετοχή στον τελικό:

«Μπορεί να τον στεναχωρήσαμε στον τελικό με τη Ραβέννα αλλά υποσχόμαστε ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίζουμε. Πασχίσαμε να φτάσουμε σε αυτόν τον τελικό περνώντας ομάδες όπως η Τουρ και η Ινεγκόλ και στον τελικό είχαμε απέναντι μας μια Ιταλική ομάδα που προέρχεται από ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους τους ανθρώπους που μετέτρεψαν το Σ.Ε.Φ. σε βολεϊκό γήπεδο. Αυτό που μένει είναι η εμπειρία που ζήσαμε και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος».

Για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κ. Μιχάλη Κουντούρη:

«Εμείς οι πιο παλιοί έχουμε ζήσει πολλές καταστάσεις και ξέρουμε τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τους Προέδρους μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους ανθρώπους στο πλευρό μας. Οτιδήποτε μας προσφέρεται πρέπει να το εκτιμούμε και να δικαιώνουμε αυτούς τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς είναι στο πλευρό μας και τρέφουν μεγάλη αγάπη για τον κόσμο».

Για το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Είμαστε πολύ πιεσμένοι με ταξίδια και αγώνες αλλά είμαστε πανέτοιμοι για το Final-4 του Κυπέλλου. Ξέρουμε δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, είμαστε αισιόδοξοι και σωστά προετοιμασμένοι και όλοι ετοιμοπόλεμοι για να τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης

Ο στόχος του τρεμπλ είναι κοντά!

Ο στόχος του τρεμπλ είναι κοντά!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, γράφοντας ιστορία και σαρώνοντας τη φετινή σεζόν όλες τις κούπες.