Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο μικρή ομάδα είστε!

Πόσο μικρή ομάδα είστε!
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 19:05

Απίθανα πράγματα από το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μικρή ομάδα είναι, καθώς πριν την έναρξη του ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, καθυστέρησε (όσο είχε το περιθώριο) να παραδώσει τα δελτία των αθλητών του ζητώντας την αποχώρηση από το γήπεδο των ΓΑΥΡΩΝ.

Βάσει κανονισμών το χρονικό διάστημα που είχαν για να καταθέσουν τα δελτία από την τελευταία ενημέρωση των διαιτητών ήταν 15 λεπτά. Και τα πήγαν στη γραμματεία στα 14! Μιλάμε για αστειότητες, για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποια άλλη λέξη για να περιγράψουμε αυτή τη συμπεριφορά.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ζήτησε να απομακρυνθούν από συγκεκριμένο σημείο, πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι και να μετακινηθούν σε άλλο σημείο του γηπέδου, μιας και στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης θα ήταν πίσω από τον πάγκο που θα κάθονταν οι Θεσσαλονικείς.

Όλο αυτό το «σκηνικό» είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει περίπου 20 λεπτά να ξεκινήσει ο ημιτελικός. Το καλύτερο δε ήταν πώς αν ακούγονταν κάποιο σύνθημα κατά του ΠΑΟΚ, ήθελε να γίνει και παρατήρηση από τη γραμματεία. Αν ακούγονταν και δεύτερο, προανήγγειλαν ότι θα αποχωρούσαν από το γήπεδο.

Τελικά πόσο μικρή ομάδα είσαστε; Η απάντηση προφανής. Το αποδεικνύει και η στάση σας!

Διαβάστε επίσης

Τους έφταιγε ο… ήλιος!

Τους έφταιγε ο… ήλιος!

Απίστευτο αίτημα από την αποστολή του ΠΑΟΚ. Ζήτησαν να βάλουν ένα πανί σε ένα παράθυρο γιατί τους ενοχλούσε το φως!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται στο δρόμο για την κατάκτηση ενός ακόμα Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Ρόδο. Live στις 17:00 στο gavros.gr / ERT2.

Όλα έτοιμα για την έναρξη!

Όλα έτοιμα για την έναρξη!

Το gavros.gr βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.