Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δημιουργούσαν κλίμα και συνεχώς προκαλούσαν

Δημιουργούσαν κλίμα και συνεχώς προκαλούσαν
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 22:51

Απίθανα πράγματα και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εκτός από αυτούς της Ομοσπονδίας και τους διαιτητές. Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα διαμαρτύρονταν για υβριστικά συνθήματα όπως επίσης και για οπαδούς οι οποίοι δεν αποχωρούσαν από την κερκίδα στην οποία είχαν τοποθετηθεί πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση και σύμφωνα πάντα με το πλάνο της Αστυνομίας.

Άρα ποιος ο λόγος να αποχωρήσουν από εκεί, όπως ζητούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα στελέχη του ΠΑΟΚ; Μήπως είχαν μπει παράτυπα; Η απάντηση είναι σαφώς και όχι!

Ο καθένας που βρισκόταν στο γήπεδο (ακόμα και οι δημοσιογράφοι, ακόμα και οι άνθρωποι του γηπέδου, ακόμα ακόμα και η Αστυνομία) βρίσκονταν ονομαστικά μέσα στο κλειστό, όπως φυσικά προέβλεπε και η απόφαση μετά την σύσκεψη ασφαλείας η οποία πραγματοποιήθηκε.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλησαν να φτιάξουν ένα θέατρο σκιών και παραλόγου με αποκορύφωμα την καθυστέρηση της παράδοσης των δελτίων των παικτών προς τους διαιτητές. Αυτοί είναι που δημιουργούσαν συνεχώς κλίμα και προκαλούσαν.

Διαβάστε επίσης

«Η τακτική τους μας επηρέασε»

«Η τακτική τους μας επηρέασε»

Στις διακοπές του ρυθμού του αγώνα που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Θα φτύσουμε... αίμα»

«Θα φτύσουμε... αίμα»

Τα πάντα προκειμένου ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος θα κάνουν οι παίκτες του Θρύλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Χριστοφιδέλη.