Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 15:56

Το ένα από τα δύο εναπομείναντα βήματα που απομένουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει την Κυριακή (22/04) στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις της η Αρέτα Κονόμη.

Η παίκτρια του Θρύλου υπογράμμισε πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι απόλυτα συγκεντρωμένες και θέλουν να φτάσουν στη νίκη, ώστε την επόμενη εβδομάδα να πανηγυρίσουν μπροστά από τον κόσμο τους την κατάκτηση ακόμη μίας κούπας τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε:

«Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο βήμα, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον επόμενο και τελευταίο χρονικά στόχο μας τη φετινή σεζόν. Θα είναι μια δυνατή έδρα αλλά ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εδώ. Από κει και πέρα εμείς πάμε συγκεντρωμένα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και στον τελευταίο αγώνα να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης

Πλησιάζει στο τρεμπλ!

Πλησιάζει στο τρεμπλ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/04) στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη τον Άρη με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.