Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «πλάνο» με την τεχνητή κρίση έπιασε τόπο...

Το «πλάνο» με την τεχνητή κρίση έπιασε τόπο...
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 19:01

Ξεκάθαρα το «πλάνο» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ρόδο ήταν ένα! Να τα κάνουν άνω-κάτω την Παρασκευή, πριν και κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ολυμπιακό. Με την ανοχή της ΕΟΠΕ το πέτυχαν και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Ένα «μπάχαλο» με τον τελικό. Έναρξη με μεγάλη καθυστέρηση, διακοπές για... διαμαρτυρίες, φωνές όλη την ώρα, παράπονα για τη θέση που κάθονταν ορισμένοι οπαδοί του Θρύλου! Με ένα στόχο... Να δημιουργήσουν μια ανακατωσούρα που θα τους βοηθούσε, όπως τελικά συνέβη!

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά... Στο ματς με τον Ολυμπιακό έγινε ο κακός χαμός από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους του Θρύλου. Έκαναν λόγο για υπεράριθμους; Δεν τους άρεσε ότι ορισμένοι είχαν καθίσει σε ένα σημείο στην εξέδρα, πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο σετ. Μα ό,τι συνέβη δεν το έκανε κανείς από μόνο τους.

Όλα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Κι όπως είχε γίνει γνωστό, θα υπάρχουν και εισιτήρια και προσκλήσεις, όλα ονομαστικά. Άρα πώς γίνεται να ήταν παραπάνω οι φίλαθλοι του Θρύλου από τη στιγμή που όσοι ήταν στο κλειστό στο Φαληράκι είχαν ελεγχθεί. Επιπλέον, στη σύσκεψη είχε γίνει γνωστό και το πλάνο για το χώρο στις κερκίδες που θα τοποθετηθούν τα άτομα της κάθε ομάδας. Όλα αυτά αναφέρονται και τα ήξεραν στον ΠΑΟΚ πριν το Final-4. Γι’ αυτό και επαναλαμβάνουμε πώς ό,τι έγινε ήταν ξεκάθαρο το «πλάνο» τους, για να δημιουργήσουν τεχνική κρίση!

Κι από την άλλη... Το Σάββατο μια άλλη ιστορία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει 78 προσκλήσεις κι αυτές παρέλαβε. Αλλά στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ήταν ελάχιστοι όσοι είχαν πρόσκληση που βρέθηκαν στο γήπεδο. Γιατί άραγε; Ξαφνικά το Σάββατο ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυξήθηκε. Μέχρι και πανιά είχαν στην εξέδρα. Πού είχαν χαθεί όλοι αυτοί την Παρασκευή; Μήπως επίτηδες δεν ήταν στο γήπεδο; Ρητορικό το ερώτημα.

Ό,τι κι αν επιθυμούσαν να πετύχουν, το πέτυχαν. Κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, τόσο βλέποντας αυτά που ακολούθησαν όσο και με την εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και στάση ανά ημέρα από τα στελέχη της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ήταν στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης

Κάνει το 2-0 και πλησιάζει στο ιστορικό τρεμπλ

Κάνει το 2-0 και πλησιάζει στο ιστορικό τρεμπλ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη στις 19:30 τον Άρη, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη, κάνοντας ακόμη ένα βήμα και για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»

Η Αρέτα Κονόμη τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη κόντρα στον Άρη, ώστε να πλησιάσουν στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος.