Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε αποδείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα»

«Έχουμε αποδείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα»
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 13:59

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών των πλέι οφ αντιμετωπίζοντας σήμερα (25/04) στις 19:00 την Κηφισιά στο Ρέντη.

Ο Άκης Δαρίδης μίλησε για τη συγκεκριμένη σειρά για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό.

Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει μέσα σε όλη τη σεζόν ποια είναι η καλύτερη ομάδα και όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε το πρωτάθλημα στο τέλος το παίρνει ο καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η παρένθεση του Κυπέλλου έχει κλείσει. Τα παιχνίδια με την Κηφισιά είναι μια άλλη διαδικασία. Η ομάδα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον τελικό του πρωταθλήματος παίζοντας καλό βόλεϊ και δείχνοντας τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα. Όσο για το πρωτάθλημα σε μια σειρά τελικών πάντα κερδίζει ο καλύτερος και νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ποια είναι καλύτερη ομάδα όλη τη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Το ιστορικό τρεμπλ μέσα από το OSFPTV

Το ιστορικό τρεμπλ μέσα από το OSFPTV

Ο τρίτος τελικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη στο Ρέντη θα μεταδοθεί και σε livestreaming από τον Ερασιτέχνη Θρύλο.

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα ο Θρύλος

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:00 την Κηφισιά στο Ρέντη και θέλει τη νίκη, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/WEB ERT.