Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμη δύο «καρφώματα» για τον τίτλο!

Ακόμη δύο «καρφώματα» για τον τίτλο!
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 09:59

Το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (03/05) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό με τους Θεσσαλονικείς, πλησιάζοντας με αυτό τον τρόπο στο να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα.

Ωστόσο, για να τα καταφέρει ο Θρύλος χρειάζεται να μείνει προσηλωμένος στον στόχο και να προσπαθήσει να κάνει το μπρέικ στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός.

Οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ έδειξαν για ακόμη μία φορά, αν και δυσκολεύτηκαν, ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και μπορούν να πάρουν τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ, κάνοντας ακόμη πιο μεγάλο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της σεζόν.

O δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (06/05) και οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 2-0 στη σειρά.

Το πρωτάθλημα θα έρθει στο Λιμάνι και αυτό έκαναν σαφές οι παίκτες του Ολυμπιακού και στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, ειδικά στο τάι μπρέικ, όπου «κάρφωσαν» με 15-6 τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης