Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καρφώνει» ξανά τον ΠΑΟΚ και σηκώνει την κούπα!

«Καρφώνει» ξανά τον ΠΑΟΚ και σηκώνει την κούπα!
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 10:29

Έτοιμος για το 3ο κάρφωμα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου υποδέχεται στο κατάμεστο Ρέντη τους Θεσσαλονικείς στις 19:00 στον 3ο τελικό της σειράς και με νίκη θα σηκώσει την κούπα. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» τη σειρά με τον ΠΑΟΚ με 3-0, κατακτώντας το τρόπαιο, αλλά δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελούν και φέτος την καλύτερη ομάδα στη χώρα.

Αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ και έτσι ο Θρύλος πλήρης είναι πανέτοιμος για ακόμη έναν τίτλο.

Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το 3-0 στη σειρά, ωστόσο, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» το Ρέντη!

«Καμίνι» το Ρέντη!

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη» δίνοντας ώθηση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ να νικήσει και πάλι τον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει την κούπα.