Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γλέντι των πρωταθλητών! (pics+vids)

Το γλέντι των πρωταθλητών! (pics+vids)
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 12:43

Μια Ολυμπιακή 100% βραδιά ήταν αυτή της Πέμπτης. Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου πανηγύρισε στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico» την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή εντός συνόρων. Μια πολύ ωραία βραδιά στην οποία ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, οι παίκτες του, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και στελέχη του συλλόγου το… έκαψαν υπό τους ήχους των τραγουδιών του Γιώργου Γιαννιά, του Σάκη Αρσενίου, της Βασιλικής Νταντάς και όλων των άλλων καλλιτεχνών που απαρτίζουν το σχήμα του κέντρου.

Βραδιά 100% Ολυμπιακή διότι και ο Γιώργος Γιαννιάς είναι γνωστός ΓΑΥΡΟΣ και χάρηκε που οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο μαγαζί που δουλεύει και διασκέδασαν υπό τους ήχους των δικών του τραγουδιών, όπως και των άλλων καλλιτεχνών. Με την κούπα του πρωταθλητή να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα δύο τραπέζια. Τόσο σε εκείνο των παικτών της ομάδας όσο και στο αντίστοιχο των μελών του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, πάντως, δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια από τους θαμώνες του κέντρου. Στην πλειοψηφία ζητούσαν να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες με το τρόπαιο και τον αγαπημένο παίκτη του καθενός. Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη βραδιά, θα «μιλήσουν» τα βίντεο και οι φωτογραφίες που σας παραθέτει το gavros.gr από το «ερυθρόλευκο» γλέντι για την επιστροφή του Αυτοκράτορα του φιλέ στο θρόνο του…

Διαβάστε επίσης

Πρώτα ο Μουνιόθ, μετά οι παίκτες…

Πρώτα ο Μουνιόθ, μετά οι παίκτες…

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σιγά-σιγά το σχεδιασμό της νέας σεζόν με στόχο να παραμείνει στο θρόνο του και του χρόνου, κατακτώντας όλα τα κύπελλα.

H φιέστα του πρωταθλήματος! (vid)

H φιέστα του πρωταθλήματος! (vid)

Δείτε στιγμιότυπα από τον 3ο τελικό του Θρύλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, την απονομή, καθώς και τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων».