Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται ανακοινώσεις…

Έρχονται ανακοινώσεις…
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 01:03

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός ανακοίνωση την παραμονή του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών που οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στο ιστορικό τρεμπλ παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Θρύλου. Και πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη, προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Θυμίζουμε ότι έχει αποχωρήσει από την ομάδα η δεύτερη πασαδόρος, η Χαρά Παπαδοπούλου, όπως και οι δύο από τις τρεις ξένες. Η Πολ που επέστρεψε στη Γερμανία και η Νιεμέρ στις ΗΠΑ. Και πάντα υπάρχει και η απουσία της Αρέτας Κονόμη που έχει αποφασίσει πώς θέλει να κάνει παιδί, οπότε στην ουσία δεν είναι το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πώς οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν δύο ακραίες, μια δεύτερη πασαδόρο κι ένα λίμπερο για τη νέα σεζόν. Αφού «έκλεισε» το θέμα προπονητή, τώρα σειρά έχουν οι παίκτριες. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με την 3η ξένη, την Σάσκια Χίπε, που είναι θετική να παραμείνει και οι δύο πλευρές είναι μια… ανάσα από τη συμφωνία.

Επίσης, τα στελέχη του Ολυμπιακού «τσεκάρουν» την ελληνική αγορά για να καλύψουν τις θέσεις των δύο Ελληνίδων που δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο ρόστερ. Και είναι δεδομένο πώς ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη και αναμένονται ανακοινώσεις άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Έμεινε και η Χίπε (pics)

Έμεινε και η Χίπε (pics)

Για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά η Γερμανίδα διαγώνια υπογράφοντας το νέο της συμβόλαιο.

«Αγαπάω τον Ολυμπιακό»

«Αγαπάω τον Ολυμπιακό»

Κατενθουσιασμένη ήταν η Σάσκια Χίπε με την παραμονή της στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».