Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά έχει η Βλαχάκη!

Σειρά έχει η Βλαχάκη!
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 23:02

Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια του «παζλ» του βόλεϊ Γυναικών συμπλήρωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με τις ανανεώσεις του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και της Σάσκια Χίπε. Οι άνθρωποι του Θρύλου, μετά την ιστορική κατάκτηση του τρεμπλ, έχουν ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν, για αυτό και προχωρούν με γρήγορες κινήσεις στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ.

Μετά τις αποχωρήσεις των Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αρέτας Κονόμη και Χαράς Παπαδοπούλου, οι άνθρωποι του συλλόγου αναζητούν στο μεταγραφικό «παζάρι» αντικαταστάτριες, δηλαδή δύο ακραίες, μία λίμπερο και μια πασαδόρο.

Πέρα από τις προσθήκες, όμως, αναμένονται και ανανεώσεις συμβολαίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr, μετά τον Κοβάτσεβιτς και την Χίπε, κοντά στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Θρύλο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Βλαχάκη. Η 23χρονη ακραία, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, άφησε για μία ακόμα χρονιά ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, για αυτό και αναμένεται να την κρατήσουν στο λιμάνι. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η Βλαχάκη θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» την νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ανανέωσε στον Θρύλο η Βλαχάκη

Ανανέωσε στον Θρύλο η Βλαχάκη

Όπως σας είχε ενημερώσει από την Πέμπτη (17/05) το gavros.gr η νεαρή ακραία θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.