Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζει την επόμενη ημέρα με στόχο την παραμονή του στην κορυφή

Κοιτάζει την επόμενη ημέρα με στόχο την παραμονή του στην κορυφή
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 20:22

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία πολυαθλητική ομάδα όχι μόνο της Ελλάδος και του πλανήτη.

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη με τις κούπες να αποδεικνύουν αυτόματα τη γιγάντωσή του.

Ο στόχος για τη νέα σεζόν παραμένει ο ίδιος. Όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη να παραμείνουν στην κορυφή και γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά να τρέχουν το σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ανανεώσεις των κορυφαίων που οδήγησαν σε κούπες και διακρίσεις έχουν ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα γίνουν ακόμη περισσότερες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για ακόμη μία χρονιά να σαρώσουν τα πάντα στο διάβα τους και ως προς αυτή την κατεύθυνση στην ομάδα θα παραμείνουν οι καλύτεροι, ενώ αναμένονται και ποιοτικές προσθήκες σε όλα τα τμήματα, με στόχο την παραμονή στην κορυφή και ακόμη περισσότερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φυσικά, η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού τόσο το πόλο ανδρών όσο και το χάντμπολ έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ και το καλοκαίρι ο Θρύλος θα διεκδικήσει τρόπαια στον Ερασιτέχνη του. Ωστόσο, στα υπόλοιπα τμήματα δεν παύουν όλοι να κοιτούν την επόμενη ημέρα, η οποία επιθυμία όλων αποτελεί να είναι ακόμη πιο λαμπρή.

Διαβάστε επίσης