ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γι’ αυτό δεν πήγε στο CEV Champions League

Γι’ αυτό δεν πήγε στο CEV Champions League
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 17:48
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μεγάλη συζήτηση έγινε αναφορικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όσον αφορά στο βόλεϊ Ανδρών. Πολλοί ήθελαν να αγωνιστεί ο Θρύλος στο CEV Champions League. Οι παράγοντες των «ερυθρολεύκων», όμως, έκαναν τις προσπάθειές τους, αλλά αυτές δεν απέδωσαν. Κι αυτό διότι υπήρχε ουσιαστικά θέμα με το γήπεδο, βάσει των νέων προδιαγραφών που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν έχει την ίδια τύχη με άλλες ομάδες που το Κράτος βοηθά με τον τρόπο του. Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε γήπεδο όπως η Πυλαία στον ΠΑΟΚ. Να τα λέμε αυτά. Οι άνθρωποι του προσπάθησαν. Αλλά δεν ήταν εφικτό να βρεθεί αυτό. Και μην πουν κάποιοι το προφανές, το ΣΕΦ.

Γιατί με τις νέες προδιαγραφές, δεν κάνουν τα γήπεδα που έχουν ταρτάν, όπως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιας και η CEV στο Champions League έχει άλλες προδιαγραφές για τα γήπεδα, σε σχέση με τις άλλες διοργανώσεις της.

Κοινώς, να τα λέμε… Δεν υπάρχει γήπεδο που να μπορεί να δηλώσει ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, το οποίο να πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Champions League.

Διαβάστε επίσης

Αντώνη Τσαλόπουλε, τελικά δεν έμειναν...

Αντώνη Τσαλόπουλε, τελικά δεν έμειναν...

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ βιάστηκε! Έλεγε πώς τα δημοσιεύματα για Κουμεντάκη και Πελεκούδα ήταν δημιουργήματα των ΜΜΕ. Τελικά υπέγραψαν σε Θρύλο και ΠΑΟ, αντίστοιχα.