Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ακόμη Θρυλική χρονιά, γεμάτη κούπες!

Μια ακόμη Θρυλική χρονιά, γεμάτη κούπες!
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 14:20

Μια φανταστική και πάνω από όλα «ερυθρόλευκη» σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να σαρώνει για ακόμη μία χρονιά όλες τις κούπες.

Ο Θρύλος απέδειξε για ακόμη μία χρονιά γιατί θεωρείται ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, αν όχι ολόκληρου του πλανήτη, κατακτώντας σχεδόν όλα τα τρόπαια στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι το απίστευτο τη φετινή σεζόν. Κατέκτησε τουλάχιστον 2 τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, ενώ στο πόλο ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών σήκωσε και το ευρωπαϊκό, πανηγυρίζοντας το τρεμπλ.

Νταμπλ, στο βόλεϊ, ανδρών, νταμπλ στο πόλο γυναικών, νταμπλ στο τμήμα χάντμπολ ανδρών, νταμπλ στο μπάσκετ γυναικών.

Ουσιαστικά σε όλα αυτά τα αθλήματα ο Θρύλος έχασε μόνο έναν τίτλο στην Ελλάδα…

Επίσης, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ σε γυναίκες και άνδρες, το πρωτάθλημα στον Κλειστό Στίβο, ενώ τη σεζόν 2017-18 σήκωσε το πρωτάθλημα πυγμαχίας και το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου.

19 τίτλοι για τον Ερασιτέχνη, ένας αριθμός που μιλάει από μόνος του για αυτό που κατάφερε ο Θρύλος, με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη τη σκληρή δουλειά του Μιχάλη Κουντούρη και τη στήριξη του κόσμου.

Η στήριξη αυτή θα πρέπει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη την επόμενη σεζόν, προκειμένου ο Θρύλος να καταφέρει να πετύχει ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Μπορούμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε ακόμη πιο πάνω την αγαπημένη μας ομάδα και να ζήσουμε ακόμη περισσότερες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Νίκο

Χρόνια πολλά Νίκο

Το gavros.gr εύχεται χρόνια πολλά, υγεία και πάντα πολλές επιτυχίες στον Team Manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.