Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δημιουργηθεί καλή ομάδα»

«Θα δημιουργηθεί καλή ομάδα»
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 - 19:11

Για τη νέα προσπάθεια που κάνει η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, μίλησαν οι «ερυθρόλευκοι» Γιώργος Πετρέας και Κώστας Στιβαχτής στην κάμερα του volleyball.gr.

Αρχικά, ο Στιβαχτής δήλωσε: «Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και ελπίζουμε, να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα. Προσπαθούμε καθημερινά, για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Στην συνέχεια, ο Πετρέας είπε: «Για άλλη μία χρονιά, έγινε ανανέωση στην Εθνική. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά, να αγωνιστούν με το εθνόσημο και να αρπάξουν την ευκαιρία. Έχουμε πρώτα τους Μεσογειακούς αγώνες, ωστόσο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και η πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Έπειτα, τόνισε: «Αρκετοί, προερχόμαστε από μία βεβαρημένη σεζόν και ευελπιστούμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί, που είναι και το κυριότερο».

Διαβάστε επίσης

Στην «ατζέντα» ο Σμιτ

Στην «ατζέντα» ο Σμιτ

Ο Καναδός διαγώνιος είναι μια από τις λύσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη θέση του διαγώνιου.

Μια ακόμη Θρυλική χρονιά, γεμάτη κούπες!

Μια ακόμη Θρυλική χρονιά, γεμάτη κούπες!

Ο Ολυμπιακός έδειξε και φέτος γιατί είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, με τον κόσμο να οφείλει να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα για περισσότερες επιτυχίες.

Χρόνια πολλά Νίκο

Χρόνια πολλά Νίκο

Το gavros.gr εύχεται χρόνια πολλά, υγεία και πάντα πολλές επιτυχίες στον Team Manager της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.